Můžu být těhotná?

Dobrý den, můžete mi poradit, od 28 února neberu HA, každý měsíc mám pravidelnou MS, poslední jsem měla 30.4. podle výpočtu jsem ji měla dostat 28.5. už mám 7 dní zpoždění, tak jsem si udělalal 1.6 test ale byl negativní, druhý test jsem vyzkoušela dnes 3.6. myslíte že je ještě brzy?? že mám ještě pár dní počkat. Pořád mě bolí prsa kolem bradavek a z boku , jsem unavená, ospalá, motá se mi hlava, zhoršila se mi pleť a mám návale např při smažení řízku. Díky za brzkou odpověď. Zuzana

Odpověď odborníka:

Těhotenství se vyloučit samozřejmě nedá, gravitest je positivní 5-6 den po koncepci,vyčkejte tedy ještě týden a test zopakujte, pokud bude negativní jedná se o hormonální záležitost a měla by jste navštívit gynekologii. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x