Můžu být těhotná?

Chtěla bych se zeptat.. Když beru antikoncepci a měla sem nechráněný pohlavní styk a menstruace meškala 3 dny.. Tak můžu být těhotná když mě po 2 dnech skončila menstruace ?? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestliže antikoncepci užíváte pravidelně, těhotná být nemůžete. Zkrácení menstruace bývá obvyklé při užívání antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: