Můžu být těhotná?

Chtěla bych se zeptat, za 4 dny mám mít MS, před 10 dny jsem měla nechráněný pohlavní styk, ale neudělal se do do vnitř. Těhotenský test mi ukázal velmi slabou druhou čárku, ale až po 15-ti minutách. Tak sem se chtěla zeptat jestli je možné že by sem mohla být těhotná.. Předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Pravděpod. nejste těhotná, těhotenský test je nejlépe udělat, až za 2-3 dny, když nedostanete menstruaci, jinak je nepřesný,4 dny před menses se dá těhotenství poznat jen rozborem z krve.- hladina HCG

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina prostaty (2. díl)
Články: Rakovina prostaty (2. díl)
V časných stadiích rakoviny...
Kdy nám hrozí ztráta čichu?
Články: Kdy nám hrozí ztráta čichu?
Ztráta čichu neboli anosmie...
Pozor na zvětšené lymfatické uzliny – mohou značit zánět i rakovinu
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: