Můžu být tehotná?

S přítelem jsem mela zhruba pred 3 týdny nechránený sex když nam sklouzla ochrana ale pritel se do me neudelal posli jsme na to po par vterinach a minuli týden jsem na sobe citila zmeny nálad ,a jsem uz asi týden hrozne plačtivá a jakoby tlak v břiše tet jsem měla 4 dny spoždění a když jsem to dostala tak krvacím extreme malo a v podbrisku stale opcas citim zvlastni tlak a zacali me bolet ramena a jen bych spala nebo lezela je možné ze bych byla tehotna a ma smysl si gelat test když slaboulince krvácim ????

Odpověď odborníka:

Ilono,
provedení gravitestu Vám doporučuji. V případě, že bude nejasný výsledek nebo negativní, ale s přetrváváním potíží (tlaky,krvácení), doporučuji návštěvu gynekologa/gynekoložky.

S pozdravem

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: