Můžu být v tom?

Je mi 17 a chtěla bych se zeptat, když jsem den po menstruaci spala se svojim přítelem, tak nám praskl kondom, ale hned jsme přestali a přítel se neudělal. Přesně o týden později jsme spolu spali znovu opět s kondomem a žádné problémy tentokrát nebyly, ale neberu HA. A teď když mám něco málo přes týden do další menstruace, tak cítím tlak a silnější bolest v prsou, jakou jsme ještě předtím snad nikdy necítíla. Je nějaká pravděpodobnost, že bych mohla být v tom? Dost se toho bojím.

Odpověď odborníka:

Vážená Veroniko, pravděpodobnost těhotenství je malá. Vaše příznaky spíš souvisí s přicházejícími měsíčky. Vyzkoušejte těhotenský test nebi navštivte gynekologa

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: