Můžu jí věřit?

Dobrý den,beru HA Vreya 12 dní,předtím sem brala Diane 35,měli jsme s přítelem před týdnem pohl. styk bez kondomu. Chtěla jsem se zeptat můžu antikoncepci důvěřovat a nemusím se bát,že otěhotním?? Beru jí pravidelně. Děkuji

Odpověď odborníka:

Vreya je kvalitní preparát.můžete jí plně důvěřovat příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Osm rad, jak uchránit byt před prachem
Články: Osm rad, jak uchránit byt před prachem
Všudypřítomný prach – pro...
Nefrotický syndrom
Články: Nefrotický syndrom
Nefrotický syndrom je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: