Muzu mit hiv?

Dobry den mam velky strach ze.mam hiv.jaem diabetik posledni dobou neni pravidelny vidim rozmazane pocit zvraceni toceni hlavy.zvetsene uzliny nemam bolest.v krku taky nemam teploty nic na jazyku mam povlak ale.ne moucnitej ale spise vypada jako chlupaty unava je ale.chodim hodne do prace cukr mam zvysenej vyrazka nikde neobjevila dekuji za odpoved na jazyku ze stran male cervene pupinky nijak ne vystople vypada jak vyrazka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Michale. Příznaky nejsou typické, ale jedinou jistotu, kterou můžete mít, je z negativního testu. Čili radím, nechte si udělat test na HIV.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pivem proti osteoporóze
Články: Pivem proti osteoporóze
Známe ho všichni a téměř...
Nespecifické střevní záněty: co jíst a čemu se vyhnout
Mononukleóza
Články: Mononukleóza
Mononukleóza je infekční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jaký vliv má alkohol na krevní cukr? Odpovídá MUDr. Jana Urbanová
Histologie
Články: Histologie
K čemu slouží histologické...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x