Muzu mit obavy z dasliho tehotenvi

dobry den pani doktorko.Jsem po revizi po zamklem tehotenstvi uz po 3.Pry se to nemusi opakovat ale i muze?Vsledtky z geneteiky jsou vse v poradtku a ostani vystreni take ok a pritel take je v poradtku!!!!Pry by bylo lepsi nasadit vitaminy pro tehotne a kojici matky GS mamavit a kyselinu listouvou zvissit jak ty leky mam bradt aby pomohli 3mesice pouzivat pred otehotnenim a rok pockat nanm odporucuje lekar dekuji i za vas nazor dekuji muzte to mit vliv na tehotenstvi ze jjsem pred rokem oprodelala infekci mocovyc cest na to moje tehostenstvi dekuji velice

Odpověď odborníka:

Dobrý den, situace se může a nemusí opakovat. Vitamíny si určitě zakupte, postačí užívat po jedné tabletě denně. Asi není nutné vyčkávat celý rok, nevím však, jestli jste všechny tři potraty neprodělala např. nyní hned za sebou v krátkém časovém úseku. Infekce močových cest, kterou jste prodělala před rokem, nemá vliv na současné těhotenství.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: