Muzu otěhotnět přes prášky

dobrý den , prosím vás moc mužu otehotnet i přes to že beru hormony, lecim se od dětství na enokrinologii beru estrofen 2 tydny a pak 1 týden estrofen s proverou pak vynecham a dostanu mesíčky , lékařka mi tvrdila ze u mne je otehotnění samovolne scela vyloučené ale pak se ukazalo ze je sprominutím tak trochu na hlavu a ted hledám novou lékařku, prosím jen muzete mi říct ze 100% tní jistotou že nemužu otehotnět ..?nebo je tam nejaké zázračné procento ze by se to stalo.? dekuji moc za odpověd moc je to pro mně duležité. přeji krásny prožití vanočních svátku .

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Při Vaší léčbě nelze vyloučit, že by nedošlo k ovulaci a proto nelze vyloučit, že nemůžete otěhotnět.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: