Můžu otěhotnět při antikoncepci

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je možné abych otěhotněla, když beru pravidelně antikoncepci YAZ. V době kdy jsem zrovna brala bílou tabletku jsme měli s přítelem pohlavní styk a udělal se do mě. Jsem chráněná i nadále a nebo je možnost otěhotnění? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při pravidelném užívání antikoncepčních tablet jste před otěhotněním chráněna i při užívání neaktivních, tedy bílých, tablet.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: