Můžu otěhotnět při braní antikoncepce??

Dobrý den. Chtěla bych se vás zeptat jestli můžu otěhotnět po sexu při braní antikoncepce, když mi začiná menstruace a tudíš vyzśazení prášku po dvou dnech po sexu??Po kolika dnech je bezpečné mít po sexu menstruaci??

Odpověď odborníka:

Pokud používáte antikoncepci přesně jak je uvedeno v příbalovém letáku je risiko minimální příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: