Můžu otěhotnět při nechráněném styku s nepravidelnou ms?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je nějaká šance, že bych otěhotnila, když jsem měla přerušovaný sex? MC mám hodně nepravidelný (56, 32, 73,... dní). Naposledy jsem měla menstruaci 20-23.8. od té doby pořád nic. S přítelem jsme takhle spali až nyní. Předem děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

dobrý den, přerušovaný styk není antikoncepce, otěhotnět můžete.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: