Muzu otehotnet za tyden ?

Dobry den. Mam dotaz ten,ze kdyz jsem dobrala antikoncepci,pak mela svuj cyklus a po nem mela styk,je ryziko ze muzu otehotnet ? dekuji .

Odpověď odborníka:

Pokud byl další cyklus bez antikoncepce tak je gravidita možná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
Články: Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
V zimě se potýkáme s...
Zánět dutin
Články: Zánět dutin
Zánět dutin, sinusitida, je...
Klíšťová encefalitida může ohrozit také vaše čtyřnohé miláčky
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: