Můžu vytrhávat chloupky

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli nevadí vytrhávání chloupků z kůže, na običeji, před 14 lety jsem na tom míste měla znaménko, nechala jsem si je leasrem odstranit, vyrustaji mi tam černé chloupky, můzu je vytrhavat nebo je lepši je zastrihavat. A nedaji se tyto choupky nejak odstranit trvale,jsou to jen tri chloupky, ale na obliceji asi 1cm po rtem. dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Trvalé vytrhávání příliš vhodné není, doporučuji laserovou depilaci s trvalým efektem.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x