Mycomax

Dobrý den, paní doktorko, chci se zeptat, jak dlouho zůstává mycomax 150 v těle? Na radu lékaře jsem si vzala dva dny po sobě vždy jednu tabletu Mycomax 150 (kvasinková infekce), čtyři dny po užití druhé dávky jsem šla na transfer pětidenního embrya, ze kterého vzniklo těhotenství. V příbalovém letéku se píše o negativních dopadech léčivé látky na plod. Je možné, že léčivá látka mohla vývoj plodu ovlivnit, nebo byla už v době transferu z těla vyloučena? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

odp již máte

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Sklivcové zákalky jsou neškodné, ale dokážou pěkně potrápit
Šňupání tabáku je stejně nebezpečné jako jeho kouření
Články: Šňupání tabáku je stejně nebezpečné jako jeho kouření
Tabák. Rostlinka z Nového...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak probíhá umělé oplodnění: IVF krok za krokem
Články: Jak probíhá umělé oplodnění: IVF krok za krokem
Neúspěšné snahy o přirozené...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Vánoční nákupy mohou zhoršit křečové žíly
Články: Vánoční nákupy mohou zhoršit křečové žíly
Vánoce jsou pro mnohé z nás...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x