Mycoplasma hominis a ureaplasma parvum

Dobrý den, v testech mi byla prokázána přítomnost Mycoplasma hominis a Ureaplasma parvum. Je třeba, abych byl přeléčena antibiotiky nebo jinými léky? Dle mé gynekoložky jsem v pořádku. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

ZDRAVÍM, JE TO OTÁZKA OPRAVDU PRO GYNEKOLOGA, ANTIBIOTICKÁ TERAPIE JE POTŘEBA JEN PŘI VYSOKÝCH TITRECH PROTILÁTEK, TAKŽE VAŠE GYNEKOLŽKA PODLE VÝSLEDKŮ URČÍ LÉČBU

MUDr. Romana Nyklová Skřivánková
MUDr. Romana Nyklová Skřivánková

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá ordinace chorob kožních a pohlavních, laserové pracoviště

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: