Mycoplazma

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o názor. Před 2měsíci mi diagnostikovali kostní cystu v prstu u ruky a mám jít na operaci 5,5,. Však byla jsem vyšetřena ještě kvůli bolestivosti kloubů. Nabrali mi krev na chlamidie, borelii, yersenii, mycoplazma atd.Mycoplazma mi vysla pozitivne. Muj lekar ma vsak dovolenou tento tyden. Já mam jit zitra na predoperacni vysetreni. Praktická lekarka mi rekla, ze si mysli, ze dostanu antibiotika, ale netusi jakou to ma souvyslost s klouby a ani, zda to bude branit operaci. Mohl by jste mi prosim neco o tom rict? CO by mne mohlo cekat atd? Dekuju

Odpověď odborníka:

Pokud předoperační vyšetření zjistí, že se jedná o akutní onemocnění, které vyžaduje antibiotika operaci jistě je třeba odložit. Výkon až po normalizaci stavu a vymizení mikroskopického nálezu v krvi. Po zhojení provedení výkonu. Pokud internista nezjistí akutní chrobu proti absolvování operace se nevysloví.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: