Mydocalm a krvácení mimo cyklus

Dobrý den, může Mydocalm vyvolat krvácení mimo menstruační cyklus? Po třech dnech užívání léků jsem začala špinit, trvá to pátý den včetně mírné bolesti v podbřišku. Nikdy se mi nic podobného nestalo, ovulační test vyšel negativní. Děkuji

Odpověď odborníka:

Mydocalm toto nezpůsobuje, příčinu bude nutno hledat jinde. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: