Myelopatie

Dobrý den byl jsem u lekaře s pocitem slabší výkonosti( manualní práce ) občasnou tupou bolestí vnitřních stran loktů a kolen a ta po odběru krve zjistila že mám zvíšenou nějakou latku v krvy normální je prý 200 a ja měl 240 a tak mě poslala na vyšetření k vyloučení incip myelopatie na vyšetření jsem se objednal ale až 18,6, 2012 a ted jsem si přečetl co to ta myelopatie je a jaké jsou příznaky a od té doby je mám všechny a tak se strašně bojím toho co mě vlastně čeká . Mám do toho vyšetření brát nějaké vytamíny ? nebo něco děla?t aby se to případně nezhoršovalo .a jaký je způsob léčby když by se prokázala myelopatie

Odpověď odborníka:

Vaše informace je velmi sporá, nelze z ní vlastně nic vyvodit. Bylo by dobře, kdybyste nález , alespoň závěr od lékaře, uvedl přesněji. Alespoň název oné zvýšené látky v krvi.. Rád vám odpovím, ale sdělení jak potíží, tak lékařského závěru tak i nálezu látky v krvi musí být přesnější.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: