Mykoplasmata a doxybene

Dobry den. S pritelem se snazime o miminko vic jak 2 roky. bohuzel v dobe nastupu postupneho leceni jsem zacala brat Doxy. od 12.mesice 2011 do ted (jiz 6 den leceni antibiotiky. Bez kontrolnich testu (jatra atd). antibiotika i pres zimu spatne snasim takze si myslim ze to neni jen o slunicku. Je mozne jine leceni? a jsou nejake kliniky kde clovek nemusi chodit na testy brzo rano?? Myslim tim testy na alergii na sperma. v podoli (pry nejlepsi) maji cas jen rano, coz je dost narocne. dekuji K.M

Odpověď odborníka:

Alergie na sperma je poměrně vzácná, není znám mechanismus, na základě kterého si ženské tělo vybuduje na mužské sperma nepříznivou reakci. Víme, že alergenem je pravděpodobně bílkovina, která vzniká v prostatě všech mužů. Jinak dotazu nerozumím píšete nástup postupného léčení - na co? doxybene od 12.mesice 2011 do ted (jiz 6 den leceni ???

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x