Mykoplazma pneumonie

Dobry den,na atopycky zanet plic jsem bral 2tydny Klacid500 a na rtg plic zjistili jen pozanetlive změny a na serologickem vysetreni Iga pozityvni na Mykoplasmu pneumonie ale lekarka to uzavrela jako v poradku a crt jsem mel 5.

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Byl jste přeléčen lege artis podle doporučení, na RTG plic už je jenom pozánětlivá změna, která pravděpodobně časem úplně vymizí - doporučuji kontrolu s odstupem cca 3 měs. CRP bylo taky v normě. Teď už jenom rekonvalescence.

MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská
MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: privátní ambulance TRN Kroměříž

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: