Mykoplazma pneumonie

Dobrý den chtel bych se jeste zeptat kdyz jsem se lecil na atypicky zanet plic dva tydny Klacidem500 ale v serologikym vysetreni vyslo IGA pozityvní na Mykoplazmu jestli to nemuze byt nedolecený.CRPbylo v poradku a na rengenu castecna regrese.

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Protilátky honmou výt po léčbě ještě vyšší - rekativně, takže se opravdu nemusíte bár. Léčba byla správná. Pokud by bylo vysoké CRP a na RTG regrese nálezu, doporučuji jenom režimová opatření, vitamíny, pozvolná rekonvalescence

MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská
MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: privátní ambulance TRN Kroměříž

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: