Mykoplazmata a kvasinky

Asi pred mesicem jsem mel nechraneni styk, a tak jsem se vydal na vsechny mozne testy. Jiz par dnu po styku se mi na predkozce udelaliy bile pupinky/polstarky a ja je zacal lecit jako kvasinky. Bohuzel vsak zadne masti nezabraly a 3. tyden jsem sel na obecne vsechny testy. Krev, moc a vytery z mocove trubice. Vse vyslo negativni az na mykoplazmata a nyni beru antibiotika. Ma otazka: Je mozne, ze jsem pouzivanim masti ovlivnil testy a kvasinky vysly falesne negativni? Popripade mohou se mykoplazmata projevovat bilymi polstarky a drobnym svedenim predkozky? Jedna se o malilinke bile puntiky, tak pul milimetru a je jich velmi malo. Neni ani videt na fotce. Avsak jsem si jist ze tam jsou a ze tam byt nemaji.

Odpověď odborníka:

Je možné, že ty zmíněné pupínky jsou normální součástí kůže. Mykoplasmata nezpůsobují změny na kůži. Pokud byly kvasinky diagnostikovány stěrem, tak masti ovlivnit výsledek nemohly

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x