Mykoplazmata, musí se partnerce stále vracet?

Dobry den, chtel sem se zeptat .. moje partnerka pred par mesici prodelala mykoplazmata a oba dva sme byli preleceni antibiotiky ... a ted po nejake te dobe se ji opet vraci bolest zad a nejspis i recena mykoplazmata... je to prej nemoc u ktere je vraceni i po vyleceni pravidlem... chtel sem se zeptat jestli se tato nemoc muze vratit pokazde nebo jestli lze nejak navraceni teto nemoci anulovat... dekuji..

Odpověď odborníka:

U tohoto typu infekce bohužel nemusí být léčba antibiotiky zcela úspěšná.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: