Mykoza

Dobry den, mam zvysene ASLO hodnota cez 350, krcne aj zubne vysetrenie boli v poriadku. Bola som na gynekologii a tam mi vysli vyssie hodnoty na Mykoplazmy, bola som si po antibiotika (Azitrox) na 3 dni aj pre partnera, sestricka mi povedala ze ak nebudeme mat problem nemusim prist ani na kontrolu. Okrem zvyseneho ASLA, som iny problem, ktory by sa tykal zenskych veci nepocitila. Moze byt teda ze aj napriek tomu ze ich mam nemusim o nich vediet a rovnako tak partner? Staci preliecenie ant na 3 dni? Sme spolu asi 5 mesiacov, ja som mala posledneho partnera pred rokom a on tiez tak podobne.

Odpověď odborníka:

Je potřeba provést cílenou kultivaci na mykoplasmata z pochvy aby se ověřilo zda je infekce již vyléčena Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: