Mykóza

Dobrý den. Před měsícem jsem měla zánět močového měchýře, po dobrání antibiotik jsem dostala mykózu (i přesto,že jsem si koupila probiotika),léčila jsem ji vaginal.čip.Gyno pevaryl 6 dnů, poté jsem dostala menstruaci. Od začátku léčení zánětu jsem neměla pohlavní,až po skončení menstruace. U mě je vše v pořádku,ale přítelovi se hned druhý den objevili na žaludu rudé pupínky, svědění a lehce výtok. Je možné,že tu mykózu stále mám? Přítelovi jsem koupila krém Canesten. Mám se léčit i já přesto,že mi nic není? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud nemáte žádné obtíže, asi není nutné léčbu opakovat. Doporučuji dlouhodobější užívání přípravku Candistop.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x