Mykoza

Dobrý den nevim jeslit píšu ulplně správně, ale chtěl jsem se zeptat ohledně Makozy na penisu, pár měsícu jsem jí trpěl a to tak že mi i natekla předkožka a měl jsem svědění a trochu pálení pak jsem přestal na penis používat mýdlo a omývam ho už jen vodou což mě napadlo až po náké době. Proto jsem se chtěl zeptat jeslti by to mohlo být mýdlem nebo by to mohlo značit i něco vážnejšího. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Přemnožení kvasinek je poměrně častý problém, dobře, že nepoužíváte mýdlo, omezte i příjem cukrů. Při zarudnutí či svědění ošetřujte jakýmkoli volně prodejným krémem proti kvasinkám.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: