Mykóza

Dobrý večer, prosim vás zajímalo by mě, před třemi dny jsme se pokoušeli s přítelem o miminko,za týden bych měla dostat menstuaci, jenže dnes se mi vrátila mykóza, o které jsem si myslela, že je vyléčená.Takže nevim ani jestli jsem otěhotněla a ani jestli ta mykóza může zabránit otěhotnění.Ani nevím jestli mám jít k doktorovi už teď nebo počkat po menstruaci(jestli bude).Poraďte mi prosím, děkuji za odpoveď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte opravdu mykozu, by bylo vhodné ji v každém případě přeléčit. K lékaři si proto zajdětě na vyšetření a pro léky. V případě, že se nedostaví menstruace, udělejte si těhotenský test a budete vědět, zda jste či nejste těhotná.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: