Mykóza

Dobrý den, zrovna jsem si doléčila mykózu a chtěla bych se zeptat za jak dlouho po doléčení mohu mít pohlavní styk a zda zabraňuje kondom přenosu na partnera. Předem děkuji za odpověď, hezký den

Odpověď odborníka:

Kondom jen zčásti sníži riziko reinfekce, u mykozy je nutná i současná léčba partnera příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: