Mykóza

Dobrý den, něco přes týden mám chřipku, normální rýma mi příjde že to je. A včera se mi objevily příznaky mykózy-pálení, svědění. Chci se proto zeptat, zda to může být způsobeno oslabenou imunitou? A popřípadně, jestli mi můžete poradit nějaké urřité antimykotikum, dříve jsem s mykózami také měla problémy, ale poté se mi vždy vrátily.

Odpověď odborníka:

Oslabená imunita k rozvoji kvasinek pchopitelně může přispět,zkuste boraxglycerinové globule příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: