Mykóza

Dobrý den, trpím mykózami a teď jsem si koupila Candibene, 3 tablety na 3 noci...A teď po druhé tabletě mi příjde, že mykóza tak úplně nezmizla a ani po té třetí tabletě úplně nezmizne. Mám si koupit další tablety? Nebo tyto 3 mě opravdu mykózy zbaví?

Odpověď odborníka:

U mykozy je nutné i současné léčení partnera,je vždy lépe provést kultivaci a mikrobní obraz poševní a cíleně léčit podle výsledků,naslepo nasazené 3 tablety vás asi obtíží nezbaví,někdy i v ordinaci to bývá úporný problém příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: