Mykóza

Dobrý den, před týdnem jsem měla mykózu,klasické příznaky, hrudkovitý výtok,svědění a zarudnutí vnějš.rodidel. Gynekoložka mi po normálním vyšetření bez stěru předepsala Clotrimazol 200mg. Nyní mě nic nesvědí,jen při styku mám stále nepříjemný štiplavý pocit. Lze toto zlepšit nasazením laktobacilů do pochvy, či raději opět zajít na gynekologii,aby mi udělali kultivaci? Děkuji Vám moc. Nikola

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kupte si v lékárně Vagi C - upravuje poševní mikrofloru a je na 6 dní.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x