Mykóza

Dobrý den, před týdnem jsem měla mykózu,klasické příznaky, hrudkovitý výtok,svědění a zarudnutí vnějš.rodidel. Gynekoložka mi po normálním vyšetření bez stěru předepsala Clotrimazol 200mg. Nyní mě nic nesvědí,jen při styku mám stále nepříjemný štiplavý pocit. Lze toto zlepšit nasazením laktobacilů do pochvy, či raději opět zajít na gynekologii,aby mi udělali kultivaci, která mi nebyla udělána? Děkuji Vám moc. Lenka

Odpověď odborníka:

Lépe je udělat kultivaci a u mykozy je podstatná i současná léčba partnera i když ten neudává obtíže. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: