Mykóza a cytologie

Dobrý den, měla bych na Vás dvě otázky. První se týká toho, jestli může sperma nějako zásadně ovlivnit výsledek cytologie?? Paní doktorka mi dělala výtěr den po pohlavním styku. Druhá otázka se týká mykózy. Jsou účinnější vaginální krémy nebo tabletky? Děkuji za odpověď. Přeji pěkný den!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, sperma výsledek cytologie neovlivní, krémy i globule jsou stejně účinné, globule jsou lépe aplikovatelné do pochvy.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: