Mykóza a e-coli

Ještě mám doplňující dotaz k předchozím: proč kvasinka i po dvoutýdenní léčbě vůbec neustupuje? Mohlo by se jednat i o něco jiného? Partnera nemám, sex neprovozuji. Neustupuje ani od konečníku, přestože mažu antimyk. krémem. Ale předpokládám, že ze stěru by seZW4R dalo mj. poznat, že nejde o kvasinku. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Kvasinky někdy jsou velmi úporné je nutná i současná léčba partnera, případně změna antimykotika a aplikace jak celkově tak i lokálně. Případně je možné zhotovit i citlivost u kvasinek,které vás obtěžují a podle toho upravit léčbu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: