Mykóza a opožděná menstruace

Dobrý den, je mi téměř 19 let, rok jsem brala hormonální antikoncepsi od ledna 2012 a poté jsem přestala. Vždy jsem měla nepravidelný cyklus (cca 42 dní) ale nyní je to už skoro 50. Mám podezření na mykózu (svědění), může mí vliv na opoždění menstruace?? S přítelem si dáváme pozora dělala jsem si i těhotenský test (clearblue) a vyšel negativně, tak doufám že tomu tak je. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Mykoza nemá na cyklus žádný vliv, pokud jste si dělala test a byl negativní bude se jednat o hormonální poruchu, pokud by měsíčky vynechaly déle než jeden cyklus, navštivte gynekologii k zjištění příčiny a nasazení léčby, případně můžete ještě jednou s odstupem tak 7 dní zopakovat gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: