Mykoza a špinění

Dobrý den, před 3 dny mi můj gynekolog nasadil Clotrimazol AL 100 kvůli mykoze na 6 dní. Zatím jsem si vzala 2 tablety a dnes ráno jsem začla špinit, ale mentruaci nemám tento měsíc mít vůbec (dr. mi řekl, abych jedla dál HA, abych jí vůbec neměla). a podle cyklu bych jí měla mít za 14 dní. Je špinění během užívání těchto prášků normální? A další věc je, že prášek se mi nerozpustí úplně, vždycky kousek najdu na kalhotkách, vadí to? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobré je tabletu před zavedením navlhčit, lépe se pak rozpouští,špinění není ale vedlejší účinek toho léku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: