Mykóza a těhotenství

Dobrý den, jsem v 6tt a moje lékařka mi předepsala na mykózu dafnegin (pouze potírat zevně) a dále clogín na výplach pochvy.... U dafneginu je psáno, že se má v těhotenství používat pouze v ojedinělých případech a četla jsem, že by se výplach pochvy v těhotenství neměl vůbec provádět. Je tento postup správný, nebo mám svědění přetrpět? Mohu provést výplach?

Odpověď odborníka:

Clogin jako velmi šetrně prováděný výplach můžete použít,Dafnegyn je na úvaze lékaře jak je jeho použití v počínající graviditě nutné. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x