Mykoza nehtu

Dobrý den, prosím o radu. Před rokem jsem zjistila plíseň na nehtu pravého palce. Po užívání batrafenu problém zmizel, ale po vysazení batrafenu se plíseň znovu objevila. Plíseň není na celém nehtu, jen pravém okraji. Pak jsem užívala Batrafen roztok a Nizoral krém. Je to lepší, ale ne úplně. Nyní jsem si koupila Nailexpert by Wartner s aplikátorem. Můžu to kombinovat s Batrafenem koztokem. Případně jak často. Děkuji předem za odpověď. Miroslava

Odpověď odborníka:

Mykotické postižení nehtů bývá lokální léčbou dost obtížně zvládnutelné. Kombinovat to můžete, bylo by vhodné 1xdenně aplikovat Nailexpert a 1xdenně např. Micetal, Canespor či Lamisil ( ostatní se musí pouívat 2x denně).

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: