Mykoza penisu

Dobry den , je me 19 , nevim jestli jsem zaradil dotaz do spravneho problemu :D ale asi pred 2 mesicema se me zacla loupat kuze z penisu , trochu to zapacahlo a svedelo,byl cely cerveny, tak jsem usoudil ze to bude mykoza. zacal jsem pouzivat masticku canesten,mnohem se to zlepsilo ale neuzival jsem ji podle doporuceneho davkovani ale zhruba 3-4x denne vetsi vrstve, masticka me po 4 tydnech dosla , myslel jsem ze se problem vyresil tak jsem se po tydnu miloval se svoji pritelkyni. potom me celekm bolel , mel jsem pocit ze se to jeste neni uplne ok a ze to prejde. ale doted to neni poradne v poradku, kdyz se pak miluju ,tak me u toho trochu boli , potom je cely cerveny, jeste trosicku svedi a na zaludu mam takovej cervenej flek co nemyzi. dekuju za pomoc

Odpověď odborníka:

O kvasinkovou infekci by jít mohlo, vaše léčba byla celkem správná. problém spíše bude ve vaší partnerce, tyto infekce a podráždění získá partner vždy od své partnerky ( pokud jde o nechráněný styk). Doporučuji nějakou dobu styk jen s kondomem. Pokud se vaše obtíže zlepší, je třeba léčit partnerku. Také dodržujte důkladnou hygienu po styku.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Revmatologické vyšetření
Články: Revmatologické vyšetření
Revmatologické vyšetření je...
Bronchitidu signalizuje nejen kašel: poznejte i ostatní příznaky
Přisáté klíště – co teď?
Články: Přisáté klíště – co teď?
Přisáté klíště je v průběhu...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alergie na pivo: na druhu záleží
Články: Alergie na pivo: na druhu záleží
Potravinové alergie jsou...
Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Články: Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Není to příjemné pomyšlení...
Zarudlé oči: na vině jsou plísně, alergeny i viry
Články: Zarudlé oči: na vině jsou plísně, alergeny i viry
Zánět spojivek neboli...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Antikoncepce: Stopku těhotenství vystaví estrogen
Články: Antikoncepce: Stopku těhotenství vystaví estrogen
Pilulky proti početí jsou...
Ukládá se chřipka
Články: Ukládá se chřipka "na srdce"?
Podle starého rčení našich...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: