Mykoza po antibiotikach

  • Dotaz od: Jakub Vildomec
  • Publikováno: 1.1.2011
  • uLékaře.cz

Dobrý den před pár dny se mi na genitáliích objevily červené tečky, které i svědí. Chci se zeptat zda li by to mohla být mykotická infekce když jsem byl poslední 3 týdny nemocný a poslední týden jsem bral antibiotika. Bude na to stačit Canesten krém nebo to je jiný problém. Předem děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel podle oznámení červených teček nemohu udělat diagnosu, to prostě nejde, mykosa se může projevovat různě, ale častěji jsou to spíše bělavé povlaky. Proto navštivte kožního lékaře nebo urologa, půjde spíše o jiný druh infekce, kterou musí lékař stanovit až po prohlídce a případných testech /stěrech/. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Antikoncepce po čtyřicítce – máte na výběr!
Články: Antikoncepce po čtyřicítce – máte na výběr!
Každá žena má v různých...
Celiakie
Články: Celiakie
Celiakie, celiakální sprue...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: