Mykóza po antibiotikách

Dobrý den, před týdnem jsem dobrala antibiotika Ospen a chtěla jsem se zeptat, jestli mohly mít vliv na to, že před dvěma dny se mi objevily příznaky vaginální mykózy.Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano, je to pravděpodobné. Zkuste některý z volně prodejných přípravků intimní hygieny, vlastní léčbou jsou pak antimykotika, př. Gyno Pevaryl. Při přetrvávání obtíží navštivte gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dvanáct potravin, které mohou ulevit při zácpě
Články: Dvanáct potravin, které mohou ulevit při zácpě
Abnormálně tuhá stolice je...
Léky na alergie jsou bezpečné i v těhotenství
Články: Léky na alergie jsou bezpečné i v těhotenství
V dnešní době je zhruba 20...
Vysoký nitrooční tlak nemusí znamenat zelený zákal
Články: Vysoký nitrooční tlak nemusí znamenat zelený zákal
Přestože vysoký nitrooční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alopecie
Články: Alopecie
Alopecie, holohlavost...
Šest tipů, jak zvládnout alergickou rýmu v těhotenství
Články: Šest tipů, jak zvládnout alergickou rýmu v těhotenství
Jakékoli zdravotní problémy...
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Nádory ledvin: Češi jsou na prvních příčkách světových žebříčků
Růže
Články: Růže
Růže (latinsky erysipel) je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x