Mykoza, uzliny

Dobrý den. Chtěl jsem s zeptat. Je to cca měsíc a půl co jsme s manželkou prodělali mykozu na našich pohlavních orgánech. Manželka navštívila p.doktora, který jí i mě předepsal mastičku. Mast u manželky zabrala okamžitě, a já jsem si penis mazal asi měsíc a musím říct, že to zabralo. Sice to trvalo, ale zabralo. Během léčby jsem si ale všiml, že mi v tříslech na obou stranách vyskočila lymf. uzlina o velikosti hrášku. Uzlinky jsou tvrdší. Chtěl jsem se zeptat, zda je to možná reakce na mykozu, kterou jsem prodělal a jak dlouho mohou být uzliny zduřelé. Byl jsem u své lékařky, která mi vzala krev na zánětlivé markery (nevím, zda to píšu správně). Výsledky jsou ok. K uzlinám se p. doktorka nevyjadřovala. Mám se ukázat za dva až tři měsíce. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Zvětšené uzliny v tříslech mohou být projevem zánětu či jiného patologického procesu, který probíhá v jejich spádové oblasti ( tzn. kůže, podkoží i vnitřní orgány v této lokalitě). Pokud jste měl jen postižení samotné kůže, většinou k výraznějšímu zduření uzlin nedochází. Doporučovala bych ještě navštívit urologa.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: