Myokarditida dětská

Dobrý den, popíšu celý průběh, nevím zda-li to spolu souvisí. Naše 19ti měsíční dcera měla oboustranný zápal plic, ten se přeléčil antibiotiky a 3 dny po dobrání byla apatická a hůř dýchala. Nechali si ji v nemocnici 21.2. a diagnostikovali virovou myokarditidu. V krvi má stále víc enzymů a ejekční trakce LK se zlepšila z 50 na 56, bílkoviny má zvýšené. Podávají antibiotika. Dcera je v okresní nemocnici, je tam týden, jaké jsou možné vývoje, kdy máme žádat převoz na specializované pracoviště, jestli ho máme vůbec žádat, péče je dobrá, ale máme strach z komplikací. Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v tomto stavu by byl převoz poměrně riskantní. Pokud je situace stabilizována, není nutný překlad na jiné pracoviště. Doporučoval bych tedy ohledně překladu konzultaci s ošetřujícím lékařem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: