Myoklonická epilepsie a snižování dávkování

Dobrý den, paní doktorko. Jsem léčená přes 1 rok na myoklonickou epilepsii, mám trojkombinaci léků. Momentálně se s mojí paní doktorkou snažíme vysadit Keppru 500mg, kterou jsem brala v množství 1-0-1,5. Je možné, aby mi ze snižování množství bylo nevolno a měla jsem pocit na zvracení? Momentálně jsem na množství 0,5-0-1. Moje paní doktorka má momentálně dovolenou, proto se s tímto dotazem obracím na vás. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, asi bych hledala jinou příčinu Vašich potíží, pokud tedy zrovna toto nebylo důvodem vysazení léku.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x