Myom

Dobry den,chci se zeptat jestli je mozne,aby myom vyrostl za pouhe tri mesice z 3cm na 5cm? Byla jsem na ultrazvuku v CR kde mi bylo receno,ze mam myom 3cm a ted po trech mesicich jsem byla na ultrazvuku v UK kde mi rekli 5cm. Je mozne,ze se takto myom mohl v tak kratke dobe zvetsit?Pokud ano,tak myslite,ze na to mohl mit vliv Nosifol?Dekuji

Odpověď odborníka:

Ano je to možné, Nosifol dle údajů výrobce nemá souvislost s růstem myomů. S pozdravem P.L.

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: