Myom

Dobrý den,nedávno mi zjistili myom o velikosti 7,5cmm,a další 2 po 2,5cm...Je mi pouhých 28let a děti ještě nemám ale strašně ráda bych je chtěla mit co nejdřív..myslíte že to půjde nějak ještě zachránit?Teprv mě bude čekat další kontrola,gynekoložka mi toho moc zatím neřekne...Děkuji za radu Katka

Odpověď odborníka:

Záleží nejen na velikosti ale i na lokalizaci myomu v každém případě není důvod k panice řada žen s myomem normálně otěhotní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie na zvířata – v zimě se stav zhoršuje
Články: Alergie na zvířata – v zimě se stav zhoršuje
Psi a kočky mohou být...
Poznejte příznaky klíšťové encefalitidy dříve, než bude pozdě
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku, neboli komoce...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nádor ve střevě odhalí najisto pouze kolonoskopie
Články: Nádor ve střevě odhalí najisto pouze kolonoskopie
Lidé s nespecifickými...
Kdy a jak snižovat teplotu
Články: Kdy a jak snižovat teplotu
Vzestup teploty je projevem...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x