Myom

Mám myom 6 cm, je mi 49 let, doporučil by jste operaci? Menstruace je pravidelná, ještě před 3 měsíci silná, poslední 2 byly slabé. Doktor doporučil odstranění nejen dělohy, ale i vaječníků. Jaký je účinek Entizolu čípků před operací? Děkuji za opavěď.

Odpověď odborníka:

Ano, já bych operaci doporučila, určitě odstranění dělohy je na místě. K odstranění vaječníků se nemůžu vyjádřit, neznám váš celkový zdravotní stav. Po operaci vaječníků je potřeba si dávat pozor na odvápňování kostí, proto je doporučováno pravidelné užívání vápníku. Po zákroku navštivte praktického lékaře a on vám nějaký typ léku doporučí. Entizol před zákrokem působí desinfekčně, podává se jako prevence případné infekce. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x