Myom

Vážený pane doktore,asi před rokem a půl jsem šla na zákrok k odstranění myomu v děloze.Od té doby jsem prodělala dva záněty moč. měchýře a momentálně ležím doma se zánětem ledvin(pyelonephritis) a při každém ultraz.vyšetření na urologii mne upozornili na další myom v děloze cca 25mm a doporučili návštěvu gynekologa.To jsem udělala dvakrát a pan doktor po vaginálním ultrazvuku usoudil, že tam není (trpím občasným krvácením mimo menstruaci.)Trochu jsem ztratila k mému gynekolog.důvěru, tak jsem se objednala na vyšetření na jinou kliniku, ale tam mám termín až za tři týdny a proto se obracím na Vás s tímto problémem, protože mám velký strach, že po těchto problémech plus prodělaném zákroku a dalším případným myomem už nebudu moci otěhotnět?!Moc prosím o radu a odpověď.Děkuji!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte mít strach. Myom v děloze zcela jistě otěhotnění nezabraňuje, může ale průběh těhotenství zkomplikovat. Vyčkejte tedy až na výsledky druhé ultrazvuku. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: