Myom a interupce

Dobrý den, ráda bych se zeptala, neplánovaně jsem přišla do jiného stavu a prvně jsem se nemola s danou situací vyrovnat, přítel miminko nechce. U lékaře jsem se informovala na možnost interupce. mám však v místě umístění plodu 3 myomy a lékař mi řekl, že je moc veliké riziko podstoupit interuci, v důsledku velikého krvácení, popř.že by mi museli hned u operace odstranit i dělohu. Můžete mi prosím říci, zda je toto riziko takto velikéa zda je opravdu vyloučená interupce? Je mi 32 let a jsem diabetička. Opravdu mi pomůže, když dítě donosím, vyřeší se tím daný problém s myomy? Děkuji za informaci.

Odpověď odborníka:

Interrupce vyloučena samozřejmě není, jak bude výkon složitý záleží na velikosti a lokalizaci myomů , gravidita ale myomy nevyřeší příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: